top of page

De korte krant

De Korte Krant gaat over duurzaamheid en duurzame initiatieven.

Ze handelt ook over ons reorganiseren, ons minder afhankelijk maken van multinationals, dus over ons economisch regionaliseren, ons sociaal (her)verbinden....want anders heb je geen maatschappelijk weefsel, en zelfs geen kruisbestuiving van ideeën. Cocreëren is in feite wat nu aan de orde is. Dat  heet cocreatie : 'Nieuwe gedachten planten, en die laten groeien door ze energie te geven... en door samen te werken.'

 

Het achterliggende proces is zoals steeds: 1) intentie 2) dat leidt tot een idee 3) en leidt tot een actie 4) we geven de actie vervolgens ook onze focus of energie 5) en dat leidt tot een reële manifestatie in onze alledaagse werkelijkheid. Dat groeiprincipe geldt voor elk bedrijf, voor alles wat bestaat in feite.

Ons oude systeem wordt nu afgebroken, grondig afgebroken. Een grote reset. En velen springen in het machtsvacuüm maar niet allemaal hebben ze gezonde motieven. Dus ik wil met de blog voedsel of energie geven  aan positieve ideeën voor een positieve toekomst. Geen angst helpen verspreiden want die is er al genoeg en die houdt mogelijk ook het virus ook gaande, maar positieve afleiding geven en navolgbare ideeën planten.

Copyright

Er bestaat geen copyright op deze teksten, dus deze mogen gerust verder worden verspreid. Per 2 maanden schrijven we 10 nieuwe artikels. Wil u zeker zijn dat u de volgende 10 niet mist, schrijf je dan in via het inschrijfbalkje onderaan de pagina.

Dat volstaat om te worden verwittigd via je eigen mailadres wanneer de website nieuwe content bevat.

Dank je.

bottom of page